Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog nudlerne lidt kortere end angivet på emballagen, sigt vandet fra, og skyl under koldt vand.
Hak den grønne del af forårsløget fint, og skær den hvide del og pak choy i mundrette stykker.
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern.
Varm en stor gryde op ved høj varme, og steg den hvide del af forårsløget og pak choyen i lidt olie.
Tilsæt hvidløg og ingefær, steg i et par min. under omrøring, indtil det har fået godt med farve, og overfør det til en stor skål.
Kom lidt mere olie i gryden, steg nudlerne under omrøring, indtil de har fået lidt farve, og overfør dem til skålen med grøntsagerne.
Vask gryden (hvis nudlerne har sat sig lidt i bunden), og varm den op igen ved høj varme.
Steg æggene i lidt olie, rør det godt rundt, indtil det er gennemstegt, og overfør også det til skålen.
Smag retten til med soya sauce og sød chilisauce, og vend det godt rundt.
Fordel retten i skåle, og top med den grønne del af forårsløget.
Kundekommentarer ()