Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog nudlerne lidt kortere end angivet på emballagen. Sigt vandet fra og skyl under koldt vand.
Hak den grønne del af forårsløget fint og skær den hvide del i mundrette stykker.
Skær pak choyen i mundrette stykker.
Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Steg den hvide del af forårsløget og pak choyen i et skvæt olie. Tilsæt hvidløget og ingefæren og steg i et par min. under omrøring, indtil det har fået godt med farve og overfør til en stor skål.
Kom lidt mere olie i gryden. Steg nudlerne under omrøring, indtil de har fået lidt farve og overfør til skålen med grøntsagerne.
Vask gryden, hvis nudlerne har sat sig lidt i bunden og varm den op igen ved høj varme. Steg æggene i lidt olie og rør det godt rundt, indtil det er gennemstegt og overfør til skålen.
Smag retten til med soya og sød chili og vend det godt rundt.
Fordel retten i skåle og top med den grønne del af forårsløget.
Kundekommentarer ()