0
Stegte nudler med pak choy, æg og ingefær
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nudler
1 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne lidt kortere end angivet på emballagen. Sigt vandet fra og skyl under koldt vand.

 

pak choyforårsløg
3 min.
Forbered grøntsagerne

Hak den grønne del af forårsløget fint og skær den hvide del i mundrette stykker.

Skær pak choyen i mundrette stykker.

ingefærhvidløg
10 min.
Riv urterne

Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern.

æg
15 min.
Stegning

Varm en stor gryde op ved høj varme.

Steg den hvide del af forårsløget og pak choyen i et skvæt olie. Tilsæt hvidløget og ingefæren og steg i et par min. under omrøring, indtil det har fået godt med farve og overfør til en stor skål.

Kom lidt mere olie i gryden. Steg nudlerne under omrøring, indtil de har fået lidt farve og overfør til skålen med grøntsagerne.

Vask gryden, hvis nudlerne har sat sig lidt i bunden og varm den op igen ved høj varme. Steg æggene i lidt olie og rør det godt rundt, indtil det er gennemstegt og overfør til skålen.

tamari soya sauceSød chilisauce
25 min.
Smag til

Smag retten til med soya og sød chili og vend det godt rundt.

30 min.
Anretning

Fordel retten i skåle og top med den grønne del af forårsløget.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
744 kcal
Fedt:
21,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,3 g
Kulhydrat:
106 g
heraf sukkerarter:
5,7 g
Kostfibre:
6 g
Protein:
27,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?