Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Læg pølserne på en pande, og steg dem i 1 tsk. olie pr. person i 5-8 min. ved middellavt blus.
Sæt en gryde med vand over at koge til bønnerne. Skyl bønnerne grundigt, nip bunden af dem, og hak dem i små stykker. Kog bønnerne i 5-7 min., indtil de er helt møre.
Pil løget, og hak det fint.
Varm en kasserolle op ved middelhøj varme. Steg løgene i 1/2 spsk olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil de bliver gyldne. Tilsæt spinaten, og steg, indtil den er faldet lidt sammen. Kom bønnerne i, rør rundt et par gange, og sluk for blusset. Hæld creme frisken i, rør den godt rundt, og smag stuvningen til med salt og peber. Lige før servering toppes med karrypulveret.
Servér pølserne med stuvningen og de kogte kartofler.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften