0
Stegte ostepølser med perlebyg, radiser, nye løg, agurk, karse og peberrod

Stegte ostepølser med perlebyg, radiser, nye løg, agurk, karse og peberrod

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ostepølser: Steg - eller grill pølserne til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at gøre det ved medium til lav varme og så give sig god tid - det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu - En pølse skal serveres med følelse 

Peberrodsdressing: Riv peberroden fint og vend det i en dressing bestående af lige dele grov sennep, sukker og olivenolie. Smag til med salt og peber + evt. lidt citron.

Salat: Kog den omhyggeligt skyllede perlebyg i rigeligt letsaltet vand i ca. 12-15 min. (afhængig af hvor meget bid du vil have i dem). Dræn overskydende væde fra og lad dem afkøle let. Skær imens soignerede og skyllede radiser, hjertesalat, agurk og forårsløg ud i mundrette bidder – vend i den lune perlebyg. Vend med dressingen og smag til med salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet drysset med masser af friskklippet karse.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?