Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde, hvor broccolien kan være i, over at koge med saltet vand. Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skræl roden på broccolien, flæk den midtover, og kog den i 10 min. Overfør kålen til et ildfast fad, og bag den i yderligere 15 min., indtil den er mør og har fået lidt farve.
Krydr med salt.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, og 1/2 tsk. sennep pr. person i en skål.
Bland godt rundt, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær tomat og radiser i mindre stykker, og overfør begge dele til en skål sammen med rucolaen.
Vend salaten med dressingen lige før servering. Smag til med salt og peber.
Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side.
Lun bollerne som angivet på pakken.
Servér pølserne med broccoli, salat og boller.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()