0
Stegte pølser med bagt broccoli og en frisk salat

Stegte pølser med bagt broccoli og en frisk salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

broccoli
1 min.
Bag broccolien

Sæt en gryde, hvor broccolien kan være i, over at koge med saltet vand. Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. 

Skræl roden på broccolien, flæk den midtover, og kog den i 10 min. Overfør kålen til et ildfast fad, og bag den i yderligere 15 min., indtil den er mør og har fået lidt farve.

Krydr med salt.

citronsennep
5 min.
Rør en dressing

Bland 1/2 spsk. olivenolie, og 1/2 tsk. sennep pr. person i en skål.

Bland godt rundt, og smag til med citronsaft, salt og peber.

rucolasalattomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailradiser
10 min.
Lav salaten

Skær tomat og radiser i mindre stykker, og overfør begge dele til en skål sammen med rucolaen. 

Vend salaten med dressingen lige før servering. Smag til med salt og peber.

grillpølse fra slagtergaarden
20 min.
Steg pølsen

Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér pølserne med broccoli, salat og boller.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
553 kcal
Fedt:
25,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,5 g
Kulhydrat:
44,6 g
heraf sukkerarter:
7 g
Kostfibre:
12 g
Protein:
33,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?