Forvarm ovnen ved 225 grader. Skrub eller skræl jordskokkerne, skyl dem grundigt og flæk dem i halve. Spred dem ud på en bageplade og vend dem i 1 spsk. olie pr. person, salt og krydderiblandingen. Lad jordskokkernes skæreflade vende opad og bag dem i ca. 20 min, indtil de har fået god farve og er bløde hele vejen igennem.
Skræl glaskålen og skyl den grundigt sammen med spidskålen og purløget og afdryp for vand. Skær glaskålen i stave og spidskålen i strimler. Krydr kålene godt med salt og kram det lidt.
Hak purløget så fint som muligt og bland sammen med creme frisken i en stor skål. Smages til med salt, peber og eddike. Vend kålen rundt i creme frisken og smag den til igen.
Kom pølserne ud på en bageplade, dækket med bagepapir og bag pølserne som angivet på pakken ca. 5-10 min.
Servér de lune pølser sammen med coleslawen og de bagte jordskokker.
Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.
Kundekommentarer ()