Riv kartoflerne ned i en skål på den grove side af et rivejern, og tilsæt snittet grønt. Krydr godt med salt. Tilsæt 1 spsk. hvedemel pr. person, og rør godt rundt.
Lad det stå til senere.
Hæld yoghurt og krydderiblanding i en skål, rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i tern.
Bland 1 tsk. olivenolie og 1 tsk. eddike pr. person, sennep, revet hvidløg og lidt salt i en stor skål.
Tilsæt tomattern, og riv stykker af salatblade i.
Vend salaten med dressingen lige før servering.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1/2 spsk. olie pr. person, og læg et ca. 2 cm tykt lag röstiblanding på panden. Lad röstien stege i 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Lad den stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.
Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person på en separat pande i 3-4 min. på hver side.
Servér pølserne med rösti, salat og krydret yoghurt.
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()