Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til de er møre.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skyl blomkålet grundigt, og skær det i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag blomkålet i ca. 20 min., indtil det har fået godt med farve og er mørt.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie pr. person i ca. 30 sek., indtil den falder lidt sammen. Overfør spinaten til en skål. Lige før servering, vendes spinaten med lidt salt, peber og citronsaft.
Varm en kasserolle op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges rejerne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder. Skru ned for varmen, hæld karrysovsen i, og varm den stille og roligt op.
Servér linserne med det bagte blomkål, rejer i karrysauce og spinatsalat.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()