0
Stegte rejer i grøn karry med frisk spinatsalat og bagt blomkål

Stegte rejer i grøn karry med frisk spinatsalat og bagt blomkål

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grønne linser
1 min.
Linserne

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til de er møre.

blomkål
3 min.
Blomkålet

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Skyl blomkålet grundigt, og skær det i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. 

Bag blomkålet i ca. 20 min., indtil det har fået godt med farve og er mørt.  

babyspinatcitron
10 min.
Spinaten

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten i 1 tsk. olie pr. person i ca. 30 sek., indtil den falder lidt sammen. Overfør spinaten til en skål. Lige før servering, vendes spinaten med lidt salt, peber og citronsaft. 

Grøn thai-karry sovsSkagenfood håndpillede Ishavsrejer
20 min.
Rejerne

Varm en kasserolle op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges rejerne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder. Skru ned for varmen, hæld karrysovsen i, og varm den stille og roligt op.

30 min.
Anretning

Servér linserne med det bagte blomkål, rejer i karrysauce og spinatsalat. 

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
586 kcal
Fedt:
25,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
15,2 g
Kulhydrat:
61,1 g
heraf sukkerarter:
6,7 g
Kostfibre:
6,6 g
Protein:
27,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?