Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min.(afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
Hvis du modtager hele kyllingebryster, skal du skære kødet i strimler.
Steg kyllingen i olie på en varm pande i ca. 8 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og lidt sukker, og tag den af panden.
Snit kål, porre og hvidløg fint, og riv gulerødderne (skræl hvis du vil, jeg gør det ikke).
Steg det hele i mere olie på den varme pande fra kyllingen i 2-3 min., og krydr med salt.
Tilsæt de kogte ris til panden (arbejd evt. på to pander, hvis I er 4 el. 5 pers.), steg kort, og tilsæt den stegte kylling.
Skub det hele lidt til side på panden, og kom lidt olie på den frie del af panden. Steg æggene til røræg, og vend det hele sammen. Krydr med salt, sukker og soya sauce.
Hak peanuts groft.
Anret stegte ris med kylling i dybe tallerkener, og drys med peanuts.
Kommentarer og forslag til opskriften