Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. til risene er møre og hæld al overskydende vand fra.
Steg imens kyllingen i olie på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt, ca. 8 min. Krydr den med salt og lidt sukker. Tag den af panden.
Snit kålen fint. Riv gulerødderne (skræl hvis du vil, jeg gør det ikke). Snit hvidløg fint. Steg det hele i mere olie på den varme pande fra kyllingen i 2-3- min. Krydr med salt.
Tilsæt ris på panden (arbejd evt. på to pander, hvis I er 4 eller fem personer). Steg kort og tilsæt kyllingen.
Skub det hele lidt til side på panden. Kom lidt olie på den frie del af panden og steg æggen til røræg. vend det hele sammen. Krydr med salt, sukker og tamari.
Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.
Anret stegte ris i dybe tallerkner med peanuts og forårsløg og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften