0

Stegte ris med savojkål og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ordn savojkålen og skær den i tynde strimler. Snit løgene i tynde skrå skiver og hak 4 fed hvidløg fint. Pisk æg og hvider godt sammen. Varm olie i en wok og rist alle grøntsagerne hurtigt. Tilsæt krydderier og steg et par minutter. Kom risene i og varm igennem. Pisk æg og hvider sammen og tilsæt den rå æggemasse til wokkens indhold. Vend rundt til det hele har fået en cremet konsistens og server straks til stegt kød, fisk eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær