0

Stegte ris med savojkål, peberfrugt, mangetout og æg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ordn peberfrugter og savojkål, skær dem i tynde strimler og del ærterne med et skråt snit. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløgene fint. Pisk æg og hvider godt sammen. Varm olie i en wok og rist alle grøntsagerne hurtigt. Tilsæt krydderier og steg et par minutter. Kom risene i og varm igennem. Tilsæt den rå æggemasse og vend rundt til det hele har fået en lækker, cremet konsistens. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær