0

Stegte rødspættefileter med squashsauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Krydr fisken med salt og peber og steg den i DDV plante 70, til fisken er gennemstegt. Steg også nogle skiver squash som garniture.

Til saucen skæres squashen i små stykker og koges i fiskebouillon sammen med citronskal og hvidløg. Herefter blendes den sammen med DDV yoghurten. Smages til med salt og peber.

Server fisken med den stegte squash og squashsaucen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).