0
Stegt svinekotelet i tomatris med dild
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af gris
1 min.
Steg kødet

Kom risen i en skål og dæk med vand, så de kan stå i blød i ca. 15 min.

Varm en gryde op ved høj varme.

Skær kødet i tern og steg det i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på to sider.

Overfør kødet til en tallerken, men lad stegefedtet blive i gryden.

løggulerodbladselleri
5 min.
Hak grøntsagerne

Hak guleroden, løget og bladsellerien groft og overfør til gryden løbende, når kødet er stegt færdigt.

Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. under jævnlig omrøring, indtil de helt møre.

tomatpuréflåede tomater
15 min.
Rør tomatrisene

Kom tomatpureen i grøntsagerne og rør rundt 1 minuts tid.

Kom risene, de flåede tomater og 1 dl. vand pr. person i og lad det simre i ca. 30 min. med låg på, indtil risene er helt bløde.

dild
45 min.
Anretning

Smag retten til med salt og peber.

Hak dilden groft og tilsæt til risene sammen med kødet og servér straks.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
564 kcal
Fedt:
22,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
53,9 g
heraf sukkerarter:
13,1 g
Kostfibre:
8 g
Protein:
33 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?