Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv kartoflerne og guleroden på den grove side af et rivejern, og overfør til en stor skål. Krydr godt med salt. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og rør godt rundt.
Lad det stå til senere.
Hæld yoghurten i en skål og tilsæt den tørrede dild. Smag dressingen til med salt og peber.
Pil bladene fra stokken på salaten og skær i grove stykker. Anret på et fad og hæld dildyoghurten henover ved servering.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Kassér vandet der har samlet sig i bunden af skålen med de revne grøntsager. Slå ægget ud i massen og rør det godt sammen.
Hæld 1/2 spsk. olie pr. person i panden, og læg små kager af et ca. 2 cm tykt lag röstiblanding på panden. Lad röstierne stege i 4-5 min. på den ene side og tage godt med farve. Vend röstien, og steg den gylden og mør på den anden side. Lad den stegte rösti ligge på fedtsugende papir indtil servering.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil det er gennemstegt. Krydres godt med salt.
Servér kødet med röstien og salaten.
Kommentarer og forslag til opskriften