Forvarm ovnen til 200 grader.
Fjern stokken og bladene på kålen. Skyl den, og skær den i mundrette stykker.
Spred kålstykkerne ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem godt rundt i hoisinsaucen og halvdelen af hvidløget, som rives udover. Bag kålen i ca. 20 min., indtil den får godt med farve og er blevet mør.
Pil løget og resten af hvidløget, og hak begge dele fint.
Varm en kasserolle op ved middel varme og steg begge slags løg under omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de bliver gyldne.
Hæld linserne i, og lad dem stege med i 1 minut under omrøring.
Hæld tomatpassataen og 1/2 dl vand pr. person i kasserollen, og lad retten simre i ca. 15 min. Hæld mere vand i, hvis dnt begynder at sætte sig fast i bunden.
Smag til med salt og peber.
Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i ca. 10 min. i alt.
Servér pølserne med blomkål og linser.
Kundekommentarer ()