0

Stromboli a la Britt med bulgursalat med spinat og tomat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

kogt skinke i ternpizzadej, rullerød peberfrugtfrisk mozzarellafrisk ricottatomaterhvidløg
1 min.
Stromboli

Rens peberfrugterne for hvide hinder og kerner, og skær dem i tern. Læg dem i airfryeren, og spray dem med lidt olie. (

Indstil airfryeren pa 180 grader, og giv dem 7 minutter. Læg peberfrugterne til side. (Gem halvdelen af peberfrugterne til bulgursalaten)

Riv den friske mozarella i mindre stykker og bland ricotta med mozzarella i en skål, og krydr med salt og peber og presset hvidløg (brug det halve her).

Skyl spinaten, pres den fri for væde, (sæt lidt over halvdelen til side til salaten) og hak den i mindre stykker. (Pas på at pinaten ikke er våd, det vil forhindre dejen i at blive sprød)

Rul pizzadejen ud, og smør ricottablandingen ud pa dejen, men hold den yderste kant fri. Lag herefter spinat, skinke-strimler og grillede peberfrugter i tern og syltede jalapenos i skiver. Rul dejen til en roulade pa den lange led, pres enderne sammen, og luk dem. Læg rouladen med sammenføjningen nedad, lav 4 små snit i oversiden, og pensl strombolien med olie.

Klip et stykke bagepapir til, og læg det i airfryeren. Form strombolien som et U, så den kan være i airfryeren. Loft strombolien over i airfryeren, og indstil den pa 180 grader.

Giv strombolien 14 minutter. Vend den forsigtigt (evt. med en tallerken til hjælp), og giv den 7 minutter mere.

Server strombolien i skiver med salat til.

bulgurtomaterhvidløgbabyspinat
15 min.
Bulgursalat med spinat og tomat

Kog bulgur i rigeligt letsaltet vand i 7-8 minutter. Lad dem afdryppe og afkøle i en sigte. Vend de afdryppede bulgur med tomater i tern ( brug de sidste her), det sidste spinat, presset hvidløg samt god olivenolie. Smag til med salt og peber. 

35 min.
Anretning

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?