0
Stuvet oksebryst med bagte kartofler, råkost og brøndkarse

Stuvet oksebryst med bagte kartofler, råkost og brøndkarse

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Kartofler i tern (forkogt)
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Bred kartoflerne ud på en bradepande, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Bag til kartoflerne er møre i ca. 15 min.

sousvide tilberedt oksebryst i terncreme fraiche 38%
3 min.
Oksebryst

Kom oksebrystet op i en gryde (uden lage), og lad det varme igennem under låg ved svag varme. Efter et par minutter tilsætter du creme fraiche, og lader den koge op og stuve kødet.

persillerodrosinercitron
10 min.
Råkost

Skrub persillerødderne grundigt, og fjern evt. urenheder. Riv dem på et råkostjern, og vend dem sammen med rosiner og masser af citronsaft og fintrevet -skal.

brøndkarse
20 min.
Anretning

Smag stuvningen til med salt og friskkværnet peber.

Anret kartofler, stuvet kød og råkost på en tallerken og pynt med brøndkarse over kødet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?