0
Stuvet oksebryst og bønner med rosenkål og æble

Stuvet oksebryst og bønner med rosenkål og æble

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sousvide tilberedt oksebryst i ternhvide bønnercreme fraiche 38%hvidløg
1 min.
Stuvning

Pil hvidløg, og hak det fint.

Kom kød, drænede bønner, creme fraiche og hakket hvidløg op i en gryde. Krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber. Lad det hele simre under låg i ca. 10 min.

rødt æblerosenkålfeldsalat
5 min.
Grønt

Imens kødet simrer, kan du skylle feldsalat og æbler.

Rosenkålene soigneres, og de yderste blade pilles af og deles i kvarte.

Steg kålene kort og hårdt på en meget varm pande i en smule olie i 2-3 min. Kom dem op i en skål, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Skær æble i strimler, og vend dem sammen med kål og salat.

20 min.
Anretning

Anret stuvningen i en dyb tallerken med salaten på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?