Start med at sætte linserne over at koge i rigeligt, saltet vand i ca. 15 min.
Skræl løgene, og skær dem i strimler.
Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle.
Find en stor gryde frem, sæt den over mellem varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg løgene i 3-4 min., til de er møre og har taget en smule farve i kanterne. Tag dem op af gryden.
Tilsæt lidt ny olie til gryden, skru op på høj varme, og brun kødet i 2-3 min. Skru så ned for gryden igen, og kom løg, krydderblanding og creme fraichen op i gryden. Giv det et kort opkog, og sæt til side til senere.
Skyl squash og druer.
Skær squashen i små tern, og halvér druerne. Vend druer, squash og rucola sammen i en skål med et par dråber olivenolie og godt med friskkværnet sort peber.
Kog stuvningen op igen, og lad creme fraichen simre lidt, så den tykner en smule. Smag så til med salt og friskkværnet peber.
Anret drænede linser i en dyb tallerken med stuvningen ovenpå, og den grønne salat på siden.
Velbekomme!
Basquaise krydderi indeholder:
35% paprikaflager, 30% sød paprika, 25% gurkemeje 5% orangeskal, 4% piment d’espelette, 1% safran.
Kundekommentarer ()