Gør bouillonen klar ved at opløse bouillonpulveret i en gryde med 2 dl. vand pr. person samt mælk og salvie.
Skyl svampene grundigt, og skær dem i mundrette stykker. Pil det yderste lag af porren, skyl den grundigt, og skær den i fine strimler. Pil hvidløget, og hak det i tynde skiver.
Varm en ny gryde op ved høj varme, og steg svampene i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil de har fået godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt porre og hvidløg, og steg yderligere 2 min., indtil alt er gyldent. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og rør det grundigt rundt. Hæld bouillonen i lidt efter lidt under grundig omrøring, indtil du opnår den rette suppekonsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, hæld suppe henover, og top med lidt olivenolie og peber.
Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn.
Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!
Kundekommentarer ()