Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Skær bunden af porren, pil det yderste lag af og skyl den grundigt. Skær den i to halve og flæk dem på midten.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 2 tsk. olie pr. person og steg porren på den flade side i ca. 8 min med låg på. Porren skal have en brun stegeoverflade og være mør hele vejen igennem.
Krydr porren med salt, halvdelen af citronsaften og riv osten henover lige før servering.
Varm to pander op, den ene skal indeholde vand lige så det dækker bunden, ved høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie til den anden pande og steg gnocchierne ca. 2 min. på hver side. De må gerne få en god brun farve på overfladen.
Tilsæt skysaucen og vend gnochierne rundt i det. Smages til med salt.
Når vandet i den anden pande koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer. Læg fisken heri og lad den pochere i ca. 2 min og tag den op, når skindet begynder at løsne sig. Træk skindet af og pres resten af citronsaften henover.
Servér de glaserede gnocchi med de grillede porrer og den pocherede fisk.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften