
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.
Riv halvdelen af hvidløget i en skål, og bland med chilisaucen. Krydr med salt, og vend godt rundt. Gem til senere.
Skær rødbederne i tynde strimler med en tyndskræller, mandolinjern eller en skarp kniv, og overfør det til en stor skål.
Krydr rødbederne godt med salt og peber, og vend dem godt rundt. Gem til senere.
Rist frøene på en tør pande over middel varme, til de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem til senere.
Riv citronskallen og resten af hvidløget ned i en skål, og tilsæt citronsaften, soyaen og 1/2 spsk. olie pr. pers.
Kassér den overskydende væske fra rødbederne, vend rødbederne i vinaigretten, og top med sesamfrø lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. pers., til det får godt med farve, og bliver gennemstegt.
Fordel risene i dybe tallerkener, og anret rødbeder og kødet henover.
Kommentarer og forslag til opskriften