0
Sursød pork chops med majs, spidskål og ingefær

Sursød pork chops med majs, spidskål og ingefær

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grisSød chilisaucetamari soya saucehvidløg
1 min.
Marinér kødet

Skær kødet i tykke skiver, og overfør til en skål.

Riv hvidløget ned i skålen, og tilsæt soya, sur-sød chilisauce og 1/2 spsk. eddike pr. pers.

Rør det godt rundt, og gem til senere.

ingefærperlespelt
5 min.
Kog spelten

Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand, og tilsæt tykke skiver af ingefær og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg ca. 20 min., til de er møre.

Kassér ingefæren og kogevandet.

majs
10 min.
Steg majsene

Varm en pande op ved høj varme.

Stil majsen på højkant, og skær majskernerne fra kolben. Kom 1 tsk. olie pr. pers. i panden, og steg kernerne i ca. 3-4 min. under jævnlig omrøring.

Overfør majsen til en skål, når den er stegt færdig.

spidskål
15 min.
Steg spidskålen

Skær spidskålen i mundrette stykker, og steg den ved høj varme i 1 tsk. olie pr. pers. i ca. 3-4 min., til den har fået godt med farve, og er blevet mør. 

Overfør spidskålen til skålen med majsene, og smag til med salt og peber.

kotelet af gris
20 min.
Steg kødet

Varm en ny pande op ved høj varme.

Tag kødet op af skålen, uden al marinaden kommer med op. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers. i ca. 3 min. på den ene side. Vend kødet om, og tilsæt marinaden. Lad det simre, indtil det klistrer sig op ad kødet.

30 min.
Anretning

Fordel spelten i skåle, og anret grøntsagerne og kødet henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
584 kcal
Fedt:
21,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,1 g
Kulhydrat:
41,1 g
heraf sukkerarter:
4 g
Kostfibre:
9,3 g
Protein:
36,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?