Kød: Fjern skal og stok på ananassen og skær "kødet" i tern (vej 100 g af til "sauce"). Skær peberfrugterne i samme størrelse tern og snit forårsløgene i skrå stykker. Sauce: Blend de 100 g ananas med brun farin, ketchup, maizena, ½ chili, 2 spsk. olie, 1 dl vand, salt og peber sammen til en helt glat "sauce". Krydr schnitzlerne med salt og peber på begge sider og steg dem gyldne og netop møre på panden i lidt olivenolie (ca. 3 min. på hver side). Tag dem af panden og hold dem varme. Kom lidt mere olie på panden og sauter løg og peberfrugter deri til de begynder at blive bløde. Kom resten af ananassen og "saucen" ved og lad det simre til "saucen" tykner. Læg schnitzlerne ned i saucen og drys med friskhakket koriander lige inden servering.
Grønt: Skyl og trim pak choyen og skær den i kvarte. Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af og snit aspargeserne i 2 cm lange stykker på skrå. Del broccolien i små buketter. Hak ingefær, ½ chili og hvidløgsfeddene meget fint og kom det i en sauterpande sammen med sesamolie, soja og 1 dl vand. Kog det op, kom grøntsagerne ved og læg låg på. Lad det hele dampe sammen 5 min. til grøntsagerne er møre med bid. Smag til med limesaft og server straks.
Server sammen med kogte ris og godt brød.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften