Skær bollerne i skiver, og rist dem i en brødrister eller på en tør pande.
Skyl tomaterne, riv svampene i mindre stykker, og pil hvidløget.
Varm en pande op ved høj varme, og steg svampe og tomater i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de får godt med farve. Skru ned for varmen, mas saften ud af tomaterne med en ske, og riv hvidløget ned i. Vend det hele godt rundt, indtil det bliver en saftig, men tæt masse, som kan kommes på brødet, uden at det afgiver for meget væde. Smag til med salt og peber.
Pil løget, og og hak det i strimler.
Skyl spinaten grundigt.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges spinaten og løg under jævnlig omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil det har fået godt med farve og spinaten er faldet lidt sammen.
Overfør løg og spinat til en skål, bland det sammen med rejer og creme fraiche, og smag til med salt og peber.
Servér bruchettaerne med rejesalaten.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()