0

Svampebruschetta med spinat og spejlæg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Børst svampene fri for urenheder og del dem i mundrette stykker. Skær hvidløget i tynde skiver. Skyl spinaten rigtig godt for jord og fjern de grove stilke. Rist svampe og hvidløg i smørret til de er let gyldne, og krydr med salt og peber. Kom spinaten ved og sauter til bladene er faldet sammen og vandet er helt fordampet. Varm imens olie og 3 spsk. vand op på en pande og slå æggene ud deri. Spejl æggene til de er Rist brødene, fordel svampe-spinatblandingen derpå og top med spejlægget. Server som frokost- eller forret eller som tilbehør til fx pasta med tomatsauce.

Kommentarer og forslag til opskriften