0
Svenske kødboller med penne, rosenkål og tomater

Svenske kødboller med penne, rosenkål og tomater

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Svensk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
svenske kjöttbullar
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtte(r) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

penne pasta
10 min.
Pasta

Kog pasta efter anvisning på posen. Husk at koge det i rigeligt vand, der er godt saltet. 

rosenkåltomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktail
15 min.
Rosenkål og tomater

Fjern evt. de yderste blade på rosenkålene, skær bunden af, og del dem i halve eller kvarte. Del tomater i mindre stykker.

Rist rosenkål af på en pande i lidt smør og olivenolie. Steg gerne på skærefladen først, og vend først, når det har fået lidt farve. Kom tomater på, og rist igennem i 1 minut. Krydr med salt og peber. 

20 min.
Anretning

Vend det hele sammen, og servér som vist. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?