Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i små tern, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Kom chili (Pas på med mængden - den er stærk) i en gryde sammen med 1/2 spsk. olie pr. person. Steg chilien ved middel varme i ca. 2 min., indtil det begynder at dufte.
Hak løget fint, og kom det i gryden til chilien. Steg under jævnlig omrøring i ca. 5 min., indtil løgene er blevet helt bløde.
Skær kålen i tern, og overfør dem til en stor skål.
Vend kålen med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Hæld 1 dl. vand pr. person i gryden til løgene sammen med bouillon, tomatpure og 1 tsk. honning (eller 1/2 tsk. sukker) pr. person.
Lad det simre i 5 minutter.
Kom kødet i sovsen, og lad det simre i 3-4 min. Smag retten til med salt og citronsaft.
Servér kødet med sovs, kartofler og glaskål.
Kommentarer og forslag til opskriften