0
Svinekød i rød karry med kartofler, ris og glaskål

Svinekød i rød karry med kartofler, ris og glaskål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflercashewnødderglaskål
1 min.
Bag kartoflerne og skær grønt

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i grove tern på ca. 3x3 cm.

Vend kartoflerne med en smule olie, salt og friskkværnet peber og bag dem i ovnen ca. 20 min. til de er møre. 

Skræl glaskål og skær dem i tern på 2x2 cm.

Hak cashewnødder groft med en kniv.

ris, basmati
5 min.
Kog risene

Kog risene efter anvisning på pakken.

rød curry pastekokosmælklimeglaskålkotelet af gris
15 min.
Steg kødet

Skær koteletten i tern på ca. 2x2 cm.

Find en stor pande eller wok frem, tilsæt en smule olie og steg ternene ved høj varme et minut eller to, så de tager lidt farve. Tilsæt så glaskål og steg yderligere 1-2 min. Tilsæt dernæst karrypaste og kokosmælk og bring det hele i kog. 

Når kokosmælken er varm, smager du til med salt, evt. soya og masser af limesaft.

Bemærk - du kan selv styre mængden af karrypaste, men sørg nu for, at der kommer høj smag på.

cashewnødder
30 min.
Anretning

Anret kartofler og ris i en dyb tallerken. Kom kød, sovs og glaskål over retten og drys til sidst med hakkede nødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?