Sæt en stor grydefuld vand over til at koge nudler i. Husk et godt skud salt.
Skær squashen i store tern. Snit hvidløgsfed super fint.
Varm en stor pande eller wok op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie, og steg svinekødet hårdt og kort i ca. 2 min. Kom herefter squash og hvidløg op i panden, og lad det stege med 2-3 min. uden at hvidløget tager farve. Krydr med lidt salt. Sluk derefter for panden.
Kog nudlerne, til de er al dente efter anvisning på pakken. Eller smag dig frem.
Pluk pak choy ud i blade, og snit dem i brede strimler.
Kom sovsen op i panden/wokken til gris og squash. Giv det hele et hurtigt opkog, og anret så ovenpå de drænede nudler i en dyb tallerken. Kom pak choy ved, og slut af med at drysse krydderblandingen over retten. Krydderblandingen kan også serveres ved bordet, så man selv kan bestemme mængden.
Shichimi tôgarashi blev oprindeligt solgt som urtemedicin i det 17. århundrede, shichimi togarashi (der bogstaveligt talt betyder "syv smags chilipeber") er en krydret-velsmagende blanding af groft malet chili plus forskellige ingredienser afhængigt af regionen, producenten og kokken der blander den. Nogle japanske sælgere tilbyder endda tilpassede blandinger. Foruden chilen inkluderer typiske ingredienser sansho eller Sichuan-peber, tørret citrusskal, sesamfrø, birkes, hampefrø, ingefær, hvidløg, shiso og noritang.
Vores indeholder:
Shichi-mi tôgarashi indeholder: 10% tørret mandarinskal, 5% tørret orangeskal, 5% tørret ingefær, 10% sanshô peber (alternativt sechuan peber), 5% sort peber, 10% ristet sesam, 10% hvide birkes, 20% chili pulver, 10% sort sesam, 5% hvidløgspulver, 10% tørrede tangflager.
Kundekommentarer ()