0
Svinekotelet i poke bowl med radiser, purløg og græskarkerner

Svinekotelet i poke bowl med radiser, purløg og græskarkerner

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Kog byggen

Kom byggen i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

bønner
3 min.
Kog bønnerne

Kog bønnerne i saltet vand i 5-7 min. og overfør dem til en skål med koldt vand med en hulske.

radisergulerod
5 min.
Forbered grøntsagerne

Riv gulerødder og radiser på den grove side af et rivejern. Hak de kogte bønner groft.

Kom alle tre ting i en skål, og smag dem til med salt og eddike.

græskarkerner
15 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

kotelet af gris
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Skær kødet i ca. 3 cm. tykke medaljoner.

Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side.

Krydr godt med salt og peber. Hæld stegeskyen fra kødet i creme frisk'en.

creme frisk 9%purløg
25 min.
Krydr creme frisken

Hak purløget fint, og kom det i en skål sammen med creme frisk'en. Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel byggen i skåle, og anret kød og grøntsager henover. Top med græskarkerner og creme frisk-dressingen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
531 kcal
Fedt:
24,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
8 g
Kulhydrat:
34,5 g
heraf sukkerarter:
8,5 g
Kostfibre:
11,9 g
Protein:
35,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?