Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom byggen i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Kog bønnerne i saltet vand i 5-7 min. og overfør dem til en skål med koldt vand med en hulske.
Riv gulerødder og radiser på den grove side af et rivejern. Hak de kogte bønner groft.
Kom alle tre ting i en skål, og smag dem til med salt og eddike.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær kødet i ca. 3 cm. tykke medaljoner.
Steg kødet på skæresiden i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side.
Krydr godt med salt og peber. Hæld stegeskyen fra kødet i creme frisk'en.
Hak purløget fint, og kom det i en skål sammen med creme frisk'en. Smag til med salt og peber.
Fordel byggen i skåle, og anret kød og grøntsager henover. Top med græskarkerner og creme frisk-dressingen.
Kommentarer og forslag til opskriften