Sæt perlebyggen over at koge i en kasserolle med rigeligt, letsaltet vand. Lad dem koge i ca 15 min, til de er møre.
Skær kødet i tern på 2 x 2 cm, og krydr det med salt.
Pil skrællen af majsen, og skyl den grundigt. Stil kolben på højkant og skær kernerne fra med en kniv.
Pil løget, og hak det groft.
Skyl salaten, dilden og agurken grundigt, og afdryp for vand. Flæk agurken, og skær den i ½ cm tykke skiver. Riv salaten i mundrette stykker. Hak dilden groft.
Sæt en gryde eller dyb pande over høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min, indtil det får godt med farve. Skru lidt ned for varmen, tilsæt majs og løg, og lad det stege i 3 min. under omrøring. Tilsæt bechamelsovsen, og varm den stille og roligt op. Tilsæt dild og smag til med salt og peber.
Bland 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike, 1/2 tsk. sennep og lidt salt pr. person i en skål, og vend salaten og agurken heri. Smag til med salt og peber.
Servér frikasséen sammen med de kogte perlebyg og den friske salat.
Kundekommentarer ()