Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i små firkanter, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 10-15 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Riv hvidløget ned i en skål og tilsæt mayonnaisen, yoghurten og soyaen. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Flæk kålen i halve og steg dem i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min., indtil det har fået godt med farve, men ikke falder helt sammen. Krydres med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, og skær det så i tykke skiver.
Servér kødet med kålen, kartoflerne og soyadressingen.
Kundekommentarer ()