Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og krydr godt med salt og peber på begge side.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, steges kødet på skærefladen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve. Det behøver ikke blive gennemstegt.
Skær løget og svampene i kvarte.
Tag kødet op af panden, og steg svampene og løget i ca. 3 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet bløde.
Skru ned for varmen, og tilsæt 1 tsk. hvedemel pr. person. Rør godt rundt i ca. 1 min., hæld fløden i, og lad retten simre, indtil den får en cremet konsistens. Kom kødet tilbage i panden, og lad det simre med i ca. 5 min., indtil det er gennemstegt.
Smag sovsen til med salt og peber.
Varm en ny pande op ved høj varme. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring.
Skær kålen i mundrette stykker, tag gnocchierne af panden, og steg ligeledes kålen i ca. 3 min., indtil den har fået godt med farve og er gennemstegt.
Krydr med salt, peber og lidt eddike.
Servér gnocchierne med kød, svampesovs og den stegte kål.
Kommentarer og forslag til opskriften