0
Svinemedaljer med svampe i flødesovs med gnocchi og stegt savoy

Svinemedaljer med svampe i flødesovs med gnocchi og stegt savoy

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

svinefilet
1 min.
Krydr kødet

Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og krydr godt med salt og peber på begge side.

5 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, steges kødet på skærefladen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve. Det behøver ikke blive gennemstegt.

 

champignonsløgfløde 9%
10 min.
Rør sovsen

Skær løget og svampene i kvarte.

Tag kødet op af panden, og steg svampene og løget i ca. 3 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet bløde.

Skru ned for varmen, og tilsæt 1 tsk. hvedemel pr. person. Rør godt rundt i ca. 1 min., hæld fløden i, og lad retten simre, indtil den får en cremet konsistens. Kom kødet tilbage i panden, og lad det simre med i ca. 5 min., indtil det er gennemstegt.

Smag sovsen til med salt og peber.

gnocchisavoykål
20 min.
Steg kål og gnocchier

Varm en ny pande op ved høj varme. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring.

Skær kålen i mundrette stykker, tag gnocchierne af panden, og steg ligeledes kålen i ca. 3 min., indtil den har fået godt med farve og er gennemstegt.

Krydr med salt, peber og lidt eddike.

30 min.
Anretning

Servér gnocchierne med kød, svampesovs og den stegte kål.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
592 kcal
Fedt:
29,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,3 g
Kulhydrat:
40,7 g
heraf sukkerarter:
8,08 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
36,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?