0
Filet á la mørbrad i cremet skysauce med svampe og rucola

Filet á la mørbrad i cremet skysauce med svampe og rucola

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

Filet á la mørbrad
10 min.
Steg kødet

Varm en gryde op ved høj varme.

Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og steg dem på skæresiden i ca. 3 min. på begge sider, indtil de har fået masser af farve.

champignonsløgfløde 9%
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær svampe og løg i kvarte.

Tag kødet af panden, og steg grøntsagerne i 5 min. under jævnlig omrøring. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og steg i yderligere 1 min. under omrøring.

Skru ned for varmen, og tilsæt kød, fløde og soya til retten, og lad den simre, indtil sovsen begynder at blive cremet.

rucola
20 min.
Marinér rucolaen

Kom rucolaen i en skål, og vend den med lidt eddike, salt og peber.

25 min.
Tilsmag retten

Smag sovsen til med salt og peber. Anret rucolaen henover.

30 min.
Anretning

Servér gryderetten med kartofler til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
585 kcal
Fedt:
23,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,5 g
Kulhydrat:
51,7 g
heraf sukkerarter:
10,8 g
Kostfibre:
6,9 g
Protein:
37,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?