Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Varm en gryde op ved høj varme.
Skær kødet i ca. 3 cm tykke skiver, og steg dem på skæresiden i ca. 3 min. på begge sider, indtil de har fået masser af farve.
Skær svampe og løg i kvarte.
Tag kødet af panden, og steg grøntsagerne i 5 min. under jævnlig omrøring. Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person, og steg i yderligere 1 min. under omrøring.
Skru ned for varmen, og tilsæt kød, fløde og soya til retten, og lad den simre, indtil sovsen begynder at blive cremet.
Kom rucolaen i en skål, og vend den med lidt eddike, salt og peber.
Smag sovsen til med salt og peber. Anret rucolaen henover.
Servér gryderetten med kartofler til.
Kundekommentarer ()