Kød: Krydr bøfferne med salt og peber. Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen og snit det i tynde skiver. Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande og snit forårsløgene tyndt. Varm lige dele olie og smør op på en anden pande og steg bøfferne møre og gyldne deri - de skal stadig være let rosa indeni. Tag dem af panden og hold dem varme. Kom mango og mangochutney på panden. Varm det igennem og fordel det oven på bøfferne. Drys med mandelflager og forårsløg og server straks.
Sauté: Skær de rensede peberfrugter i strimler, løgene i tynde både og baconen i ½ cm brede stykker på tværs. Rist baconen netop sprød på en tør pande og tilsæt løg og peberfrugter. Lad det sautere til grøntsagerne er møre og smag til med salt og peber.
Server sammen dampede sukkerærter, en sprød grøn salat med feta og couscous eller bulgur.
Kommentarer og forslag til opskriften