Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Kom kødet i en skål, og bland med soyaen og fintrevet ingefær og hvidløg. Lad det stå til senere.
Hak spidskålen i mundrette stykker.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Steg kålen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring, indtil det har fået godt med farve, og er faldet lidt sammen.
Overfør kødet til en stor skål eller et stort fad
Steg æggene i gryden i 1 tsk. olie pr. person ved høj varme, indtil de er godt ristet af. Rør bare godt rundt i det - det gør ikke noget det bliver til overstegt røræg.
Overfør til skålen med kålen.
Hæld yderligere 1 tsk. olie pr. pers. i gryden, og steg kødet ved høj varme, indtil det får godt med farve, og bliver gennemstegt.
Sluk for varmen, og overfør kødet og stegeskyen til kålen.
Kom quinoaen i skålen, og rør det hele godt sammen med den søde chilisauce.
Smag til med salt og peber.
Fordel retten i skåle, og servér straks.
Kundekommentarer ()