Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Kom kødet i en skål og bland med soyaen og fintrevet ingefær og hvidløg. Lad det stå til senere.
Hak spidskålen i mundrette stykker.
Varm en stor gryde op ved høj varme.
Steg kålen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring, indtil det har fået godt med farve og er faldet lidt sammen.
Overføres til en stor skål eller et stort fad
Steg æggene gryden i 1 tsk. olie pr. person ved høj varme, indtil de er godt ristet af. Rør bare godt rundt i det - det gør ikke noget det bliver til overstegt røræg.
Overfør til en skålen med kålen.
Hæld yderligere 1 tsk. olie pr. person i gryden og steg kødet ligeledes ved høj varme, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.
Sluk for varmen og overfør kødet og stegeskyen til kålen.
Kom ligeledes quinoaen i skålen og rør det hele godt sammen med den søde chilisauce.
Smag til med salt og peber og servér.
Fordel retten i skåle.
Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market!
Kundekommentarer ()