0

Taboulleh med blomkål, cherrytomater og peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over bulguren så det dækker med ca. 2 mm og lad det trække til alt vandet er opsuget - tjek at den er mør og tilsæt lidt mere kogende vand, hvis ikke. Del blomkålen i fine små buketter, skær tomaterne i kvarte og snit den rensede peberfrugt i små tern. Snit løgene i helt tynde skiver, hak hvidløgene meget fint og klip abrikoserne i små tern. Vend alle grøntsager, abrikoser og gerne hakket persille i bulguren og tilsæt krydderier, klementinsaft, eddike og olie til salaten er saftig, men ikke klæg. Smag til med salt og peber og server salaten til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?