0
Tacobowl med krydret oksekød og syltede løg

Tacobowl med krydret oksekød og syltede løg

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Retten her er super lækker og nem.

Anret eventuelt i små skåle, og lad familien selv samle ved bordet, så alle får det de kan lide. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

jasminrissquashhvidløgkoriander
1 min.
Ris og grønt

Tilbered ris efter anvisning på pakken. 

Riv squash groft, og hak hvidløg og korianderstilke fint (gem koriandertoppen til servering).

hakket oksekødMexicansk krydderiblanding (stærk)tomatpurérødløg
3 min.
Krydret oksekød og syltede løg

Sautér squash, hvidløg og korianderstilke i olie på en varm pande. Det skal ikke tage farve, men falde let sammen. Krydr med salt.

Tilsæt oksekød, brun kødet, kom krydderiblanding ved, og tilsæt tomatpuré og evt. en smule vand. Smag til med salt og peber. 

Fyld 1 dl eddike og 1 dl sukker i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet. Skær løgene i både, kom dem i lagen, og lad dem simre i 2-3 min. Sluk for varmen, og lad dem trække i lagen indtil servering.

hjertesalatrød chilicreme fraiche 18%
25 min.
Anretning

Snit salaten groft og chilien fint. 

Anret ris i dybe tallerkener eller skåle. Top med krydret oksekød, salat, creme fraiche, syltede, afdryppede løg, chili og koriandertoppe, og servér straks. 

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?