Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang.
Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter.
Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Fisken duppes tør, og krydres med salt, peber og mexi-krydderiet.
Fold fileterne sammen på langs, så du får nogle fine, tykke og aflange fileter.
Fisken vendes i mel og hviler på en rist, mens grøntsagerne gøres klar.
Limeskrællen rives fint. Selve frugten skæres i tynde både, og anrettes på en lille tallerken.
Avokado og tomater skæres i rustikke stykker, og vendes sammen.
Smag til med lidt salt, peber, lidt limesaft og fintrevet limeskræl.
Salaten skylles og slynges tør.
Tortillaerne varmes 5 sekunder på hver side på en tør, meget varm pande.
Hold tortillaerne lune efterhånden, som de er varmet, pakket ind i et hårdt opvredet viskestykke på en tallerken.
Imens tortillaerne varmer, steges fisken et minuts tid på hver side i halvt smør/halvt olie på den anden pande.
Tortillas, fisk, salsa, salat og creme fraiche anrettes på fade, og alle samler selv deres tortillas ved bordet. Giv evt. en god chilisauce til.
Velbekomme.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften