0
Tortillas med rødspætter og grov salsa
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Æg, Gluten, Mælk, Selleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden du går i gang:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang.
Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter.
Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

 

rødspættefiletbrev fajita seasoning mixMelsalt & peber
1 min.
Klargøring af fisken

Fisken duppes tør, og krydres med salt, peber og mexi-krydderiet.

Fold fileterne sammen på langs, så du får nogle fine, tykke og aflange fileter.

Fisken vendes i mel og hviler på en rist, mens grøntsagerne gøres klar.

tomateravokadosalatlime
10 min.
Grøntsagerne skæres

Limeskrællen rives fint. Selve frugten skæres i tynde både, og anrettes på en lille tallerken.

Avokado og tomater skæres i rustikke stykker, og vendes sammen.
Smag til med lidt salt, peber, lidt limesaft og fintrevet limeskræl.

Salaten skylles og slynges tør.

Tortilla hvede wraps - bløderødspættefiletolie/smør
20 min.
Tortillas og fisk

Tortillaerne varmes 5 sekunder på hver side på en tør, meget varm pande.

Hold tortillaerne lune efterhånden, som de er varmet, pakket ind i et hårdt opvredet viskestykke på en tallerken.

Imens tortillaerne varmer, steges fisken et minuts tid på hver side i halvt smør/halvt olie på den anden pande.

30 min.
Anretning

Tortillas, fisk, salsa, salat og creme fraiche anrettes på fade, og alle samler selv deres tortillas ved bordet. Giv evt. en god chilisauce til.

Velbekomme.

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?