rød chili er ikke super stærke, så jeg bruger dem med både frø og frøvægge.
Men I kan sagtens undlade begge dele, hvis I ikke er til så stærk mad.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær tomaterne i tern, hak chili og løg fint, og vend det med limesaft.
Sigt bønnerne, skyl dem grundigt, og vend dem i salsaen.
Hak koriander, og vend dem i salsaen lige inden servering.
Smag til med salt og evt. lidt eddike.
Skær forsigtigt laksen fri fra skindet med en skarp, let bøjelig kniv.
Del fisken i 4-6 stk. pr. pers., vend dem i mel, og steg i rigeligt olie på en varm pande i ca. 2-3 min. på hver side.
Krydr dem med tacokrydderi og salt.
Snit spidskål fint.
Lun tortillas på en varm tør pande eller i mikroovnen, og hold dem varme i et rent viskestykke.
Servér tortillas med fisk, snittet kål, salsa og creme fraiche.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()