Snit kålen i tynde strimler, og kom dem op i en skål. Krydr med lidt salt, og knug kålen godt sammen med hænderne.
Skær bladselleri i tynde skiver.
Hak korianderen groft - både stilke og blade.
Skær lime i både.
Dræn bønnerne for vand, og lun dem i en gryde med en smule olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Pisk æggene sammen i en skål, og krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Varm en gryde op ved mellem varme, og tilsæt en god mængde olie eller en klat smør. Tilbered æggene i gryden, til de lige har sat sig. Pas på, de ikke får for meget varme og bliver tørre.
Hak chilien super fint med en kniv. Tag kernerne med, hvis den skal være ekstra stærk. Bland chili og lidt olivenolie i en lille skål.
Lun tortillas på en godt varm pande uden fedtstof i 10-15 sekunder på hver side, og hold dem lune i et klæde.
Anret tacos ved bordet med røræg, bønner, bladselleri, kål, lime og koriander. Kom chiliolie over efter smag.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()