Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader.
Kassér den nederste træede del af de grønne asparges, og skær resten i tynde skiver.
Halvér eller skær tomater i kvarte, kom dem i en skål, og drys med salt og sort peber.
Pisk æg og fløde sammen, og krydr med salt og peber.
Vend æggemassen med ost, aspargesskiver og tomater.
Beklæd en stor eller flere mindre smurte tærteforme eller ildfaste fade med tærtedejen (laver du mad til 4-5 pers., skal der laves 2 store tærter).
Fordel fyldet i formene, og bag tærten i den forvarmede ovn i ca. 35 min., til toppen er gylden, og tærten føles fast, når du trykker den på midten.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften