Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader.
Kassér den nederste træede del af de grønne asparges, og skær resten i tynde skiver.
Halvér eller skær tomater i kvarte, kom dem i en skål, og drys med salt og sort peber.
Pisk æg og fløde sammen, og krydr med salt og peber.
Vend æggemassen med ost, aspargesskiver og tomater.
Beklæd en stor eller flere mindre smurte tærteforme eller ildfaste fade med tærtedejen. (laver du mad til 4-5 pers. - skal der laves 2 sore tærter).
Fordel fyldet i formene, og bag tærten i den forvarmede ovn i ca. 35 min., til toppen er gylden, og tærten føles fast, når du trykker den på midten.
Som vist.
Kommentarer og forslag til opskriften