Trim gulerødderne, skrub dem godt og del dem i kvarte på langs. Del blomkålen i små buketter og vend dem begge med lidt olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og rist dem i ovnen ved 210 grader i 15 min. Snit løget i tynde skiver og sauter dem i lidt olie på panden. Kom sukkeret ved og sauter videre til løgene er dybt gyldne og møre. For en tærteform med dejen, smør senneppen ud derpå i et tyndt lag og fordel løgene over. Vend gulerødder og blomkål med trøffelolie og bred den ud på løgene. Pisk æg, mascarpone, fløde, muskat, salt og peber og hæld det over tærtefyldet. Drys den revne ost jævnt henover og bag ved 175 grader i 30-40 min. til fyldet er fast og overfladen flot gylden. Lad den hvile 10-15 min. inden servering og giv en stor skål fyldig salat til.
Kundekommentarer ()