0

Tærte med pastinak, timian og karamelliseret rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Beklæd en smurt tærteform med tærtedejen. Skær løgene i både og sauter dem i smørret med timian, salt og peber. Drys sukker over, skru ned for varmen og lad løgene karamellisere langsomt. Skræl imens pastinakkerne, skær dem i tern og kog dem helt møre. Mos dem sammen til en ensartet creme. Pisk æg, mælk og halvdelen af osten med salt og peber. Vend løg og pastinakmos i, hæld fyldet i tærtedejen og drys med resten af osten. Bag ved 175 grader i ca. 25 min. til fyldet er fast og overfladen gylden. Server tærten varm med en god salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften