0

Tærte med squash, karamelliserede løg og mascarpone (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær squashen i mellemstore tern, vend dem med lidt olie, salt og peber og rist dem møre og gyldne i ovnen ved 225 grader i 10-15 min. Snit forårsløg, rødløg og hvidløg i tynde skiver og sauter dem 5 min. Kom sukkeret ved og sauter videre til løgene er dybt gyldne og møre. For en tærteform med dejen, smør senneppen ud derpå i et tyndt lag og fordel løgene over. Vend squashternene med trøffelolie og bred dem ud på løgene. Pisk æg, mascarpone, fløde, muskat, salt og peber og hæld det over tærtefyldet. Drys den revne ost jævnt henover og bag ved 175 grader i 30-40 min. til fyldet er fast og overfladen flot gylden. Lad den hvile 10-15 min. inden servering og giv en stor skål fyldig salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften