0
Tagine med nakke af sortfodssvin fra Pyrenæerne (Porc noir de Bigorre) abrikoser, nye løg og langpeber

Tagine med nakke af sortfodssvin fra Pyrenæerne (Porc noir de Bigorre) abrikoser, nye løg og langpeber

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Mælk, Sulfitter

Fremgangsmåde

Tagine: Vend kødet med de 2 slags paprika og salt samt frisktkværnet peber. Vend derefter i hvedemel - og steg af på en pande i halvt smør og halvt olivenolie, til de er gyldne og lækre. Kom den i en tagine (alternativt en stegeso) sammen med løg i kvarte, hele pillede hvidløgsfed, halve abrikoser samt kommen, langpeber (kan erstattes af 10 stk hele sorte peberkorn), laurbærblade, de tre slags friske krydderurter, vin og vand. Kom taginen i en 200 grader varm ovn - efter 1 time skrues ned til 135 grader - lad det simre i ovnen i 3-4 timer. Sørg for at al væden ikke fordamper - tilsæt evt. lidt mere væske under processen.

Server godt brød, en salat samt ris eller kartofler dertil.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?