Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og ½ tsk. sennep pr. pers. samt lidt salt i en stor skål.
Hak salat og agurk i mundrette stykker, og overfør til skålen. Vent med at røre det rundt, til lige før servering, og smag til med salt og peber.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg svampene i lidt olie, indtil de får godt med farve på to sider. Skru ned for varmen, og tilsæt de hakkede løg og hvidløg.
Lad det simre i panden i ca. 5 min. under omrøring, indtil løgene er møre.
Sæt en gryde med rigeligt, godt saltet vand over at koge, og kog pastaen i 5-7 min., til den er al dente.
Hæld fløden i svampene, og tilsæt salvien. Få det op at simre, og smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, anret svampesaucen henover, og servér salaten til.
Kundekommentarer ()