0
Tagliatelle i cremede østershatte, salvie og grøn salat

Tagliatelle i cremede østershatte, salvie og grøn salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hjertesalatagurk
1 min.
Forbered salaten

Bland 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. eddike og ½ tsk. sennep pr. pers. samt lidt salt i en stor skål.

Hak salat og agurk i mundrette stykker, og overfør til skålen. Vent med at røre det rundt, til lige før servering, og smag til med salt og peber.

løghvidløg
10 min.
Hak løget

Hak løg og hvidløg fint.

østershatte
15 min.
Steg svampene

Varm en pande op ved høj varme.

Steg svampene i lidt olie, indtil de får godt med farve på to sider. Skru ned for varmen, og tilsæt de hakkede løg og hvidløg.

Lad det simre i panden i ca. 5 min. under omrøring, indtil løgene er møre.

Tagliatelle pasta
20 min.
Kog pastaen

Sæt en gryde med rigeligt, godt saltet vand over at koge, og kog pastaen i 5-7 min., til den er al dente.

salviefløde 38% (piskefløde)
25 min.
Rør svampesaucen

Hæld fløden i svampene, og tilsæt salvien. Få det op at simre, og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, anret svampesaucen henover, og servér salaten til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
856 kcal
Fedt:
42,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
15,2 g
Kulhydrat:
86,4 g
heraf sukkerarter:
8,5 g
Kostfibre:
9,9 g
Protein:
18,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?