Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en stor gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Rør jævnligt rundt undervejs.
Skør løget og gulerødderne i grove stykker og overfør til gryden.
Tilsæt tagine krydderiblandingen og rist under omrøring et par minutter.
Dræn kikærterne for væde og kom dem i gryden sammen med de flåede tomater.
Får det op at simre.
Del dejkuglerne i lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Tag en stor pande, og varm den op til højeste varme. Steg fladbrødene et eller to ad gangen, ca. 2-3 min. på hver side. De må gerne tage godt med farve. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.
Hak abrikoserne groft og overfør til taginen. Smag retten til med salt og peber
Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel taginen i skåle, top med yoghurt og servér brødet til.
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften