• • Tænd ovnen på 250 grader.
• Del fisken i 3-4 mindre stykker pr person.
• Kom fisken i en pose, og kom halvdelen af tamarien og lidt sukker ved (ca. ½ tsk pr portion).
• Luk posen tæt, og ryst den lidt. Lad fisken marinere i 5-10 minutter.
• Skær bunden af korianderen og smid væk. Skyl det, og hak 2/3 – gem resten til pynt.
• Skær peberfrugt og mango i tern på ca. 3 x 3 mm.
• Skær top og bund af glaskålet, og skær det derefter i tynde strimler – gerne på et mandolinjern.
• Kom alle de skårede grøntsager i en skål sammen med fintsnittet chili (dosér efter behag!) og hakket koriander.
• Pres saften fra lime over salaten (gem lidt til pynt!)
• Vend med sesamolie og det sidste tamari.
• Smag til med salt, peber og lidt sukker.
• Lad gerne salsaen trække 5-10 minutter, inden den serveres.
• Kog nudler efter anvisning på pakken. Vend med lidt sesamolie olie og det sidste tamari.
• Kom den marinerede fisk på bageplader med bagepapir i bunden, og bag ved 250 grader i 4-5 minutter til de er gyldne.
Anretning: Som anvist på billedet – evt. med lidt ekstra lime og drysset med de sidste koriander.
Kundekommentarer ()