0
Tamaribagt mørksej med nudelsalat, glaskål og mango.

Tamaribagt mørksej med nudelsalat, glaskål og mango.

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Hvedemel, Durummel, Soya, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

• • Tænd ovnen på 250 grader.

• Del fisken i 3-4 mindre stykker pr person.

• Kom fisken i en pose, og kom halvdelen af tamarien og lidt sukker ved (ca. ½ tsk pr portion).

• Luk posen tæt, og ryst den lidt. Lad fisken marinere i 5-10 minutter.

• Skær bunden af korianderen og smid væk. Skyl det, og hak 2/3 – gem resten til pynt.

• Skær peberfrugt og mango i tern på ca. 3 x 3 mm.

• Skær top og bund af glaskålet, og skær det derefter i tynde strimler – gerne på et mandolinjern.

• Kom alle de skårede grøntsager i en skål sammen med fintsnittet chili (dosér efter behag!) og hakket koriander.

• Pres saften fra lime over salaten (gem lidt til pynt!)

• Vend med sesamolie og det sidste tamari.

• Smag til med salt, peber og lidt sukker.

• Lad gerne salsaen trække 5-10 minutter, inden den serveres.

• Kog nudler efter anvisning på pakken. Vend med lidt sesamolie olie og det sidste tamari.

• Kom den marinerede fisk på bageplader med bagepapir i bunden, og bag ved 250 grader i 4-5 minutter til de er gyldne.

Anretning: Som anvist på billedet – evt. med lidt ekstra lime og drysset med de sidste koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?