0
Tandoori Masala med torsk
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk

Fremgangsmåde

Basmatiris: Bring 2 dl vand pr. person i kog sammen med 1 tsk. salt i en gryde med låg. Tilsæt risene når vandet koger, og skru ned til lav varme. Lad risene koge under låg i 12 min. Tag dem af varmen, og lad dem trække i 10-15 min. Løsn risene med en gaffel.

Fisk: Del fisken i mindre portionsstykker, og drys stykkerne med 1/3 af Tandoori Masala krydderiet samt lidt salt. Vend fiskestykkerne rundt, og lad dem trække i 5-10 min.

Sauce: Kom resten af Tandoori-krydderiet i en tykbundet gryde, og rist det let igennem, uden at det tager farve. Tilsæt kokosmælk, og lad saucen koge igennem et par min. Smag til med salt og lidt sukker.

Grøntsager: Skyl ærter og minimajs, og flæk majsene på langs.

Afslut retten ved at komme de marinerede fiskestykker og grøntsager i gryden med sauce. Sæt låg på, og lad retten simre i 4-5 min. Sluk, og lad retten hvile i 2-3 min. inden den toppes med limebåde og et par klatter yoghurt, og drysses med plukket og hakket persille.

Server med de kogte ris i en skål ved siden af.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?